Skrivet av: Sanna | 28 augusti, 2010

Fredagsmys i all ära

Något jag tänkt på länge är det här med fredagsmys. Innebörden av ordet fredagsmys är säkert olika för oss alla. Jag gillar uttrycket, självklart ska man ha fredagsmys efter en hård vecka, men varför måste fredagsmys förknippas av att stoppa något i munnen? Kan man verkligen inte mysa på andra sätt? Tv gör reklam för fredagsmys, socker och farligt fett och i anslutning till helgen kommer all alkohol reklam in i synfältet också, allt för att fresta och fylla på plånboken, eller är det ett sätt för dem att visa oss vägen för hur man myser? Jag blir aningen rädd, är det så vi myser?

Nej jag väljer en annan väg. Jag gör eget mys, det behöver inte infalla på en fredag, och det ska inte alltid vara något att stoppa i munnen. Jag vill ha annat, som ger mig energi och glädje, jag blir vare sig lycklig eller speciellt mysig om jag skulle sätta i mig ovannämnda saker.

Mys är mysigt, det behöver vi alla ha, frågan är bara hur vi väljer att mysa och vad det vi myser med ger oss i längden. Vad det ger för stunden det vet vi redan  😉

Handling & konsekvens. Check!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: